Final Milik Kita

30 November 2007,-Wakil Mansurah,Kaki Bangku dan Budak Kampung membuktikan kehebatan mereka apabila masing-masing menempatkan diri dalam perlawanan akhir Futsal Interchapter.

Walaupun masih baru menapak di bumi Anbia’ ini,terutamanya Pasukan Budak Kampung tanpa segan silu mengalahkan senior mereka 3-2 dalam perlawanan yang penuh “Gelap-gelita” apabila lampu padang tidak DINYALAKAN!!!.

Budak Kampung
Padang Merah FC 1-0
Ain-Shams 6-0
Alex 0-0
Quater : Orang-orang tua 3-1
Semi: Tibb Tanta 3-1
Final: Kaki Bangku 2-3

Juara Bertahan Mansurah

Orang-orang Tua 0-1
Tanta(plain) 0-0
Fustat 1 0-0


Kaki Bangku Mansurah1
Alex 2 4-0
Sempoi FC 2-0
Flip FC 4-1
Quater : Fustat 2 2-0
Semi : Alex 0-0
penalty 3-1

**Pemain Terbaik- Arifudin dari pasukan Kaki Bangku



8 Responses to Laporan Mansurah Gondol Juara..& Naib Juara
  1. pesal..position tgn kamu cantik laa…gluglu..

  2. salam. Tahniah kpd Team Kaki Bangku krn telah meraih tempat ke-2 dlm match baru2 ni. harap dpt kekalkan prestasi anda dan terus maju utk match2 akan dtg. ameen!

    take note: si sidek tu bukan pemain naa, manager terjun je tuh.

    N tahniah jg kpd best scorer kite, saudara aref. idop MU! hehe~ 🙂

  3. Mabruk team budak kampung & kaki bangku. Kita jumpa kat Mansurah pla lepas ni 🙂

  4. pemain jura bertahan 4 December 2007 at 6:46 AM Reply

    salam… terima kasihlah kepada juara bertahan sebab bagi peluang kat team lain plak menang…hehe.. (macam menang je kejohanan sebelum ni..nama team x boleh blah)

    apapun tahniah kepada semua yang terlibat terutamanya team juara bertahan sbb main dgn sungguh2. kali ni bukan rezeki kita. tapi xpe…kita jgn putus asa..kita cuba menang lain kali…(hari tu bukan nak menang sgt sbb fikir final boleh dua team je, so satu team mmg kena mengalah..hehe)

  5. salam..ape2 pon patut berbangga ng team2 mansurah ni..teruskan usaha anda..erm maybe berkat drpd korang smue tutup aurat kot..

  6. ooooo…kalau macm tu team bolasapak msia kne pki seluar pnjg la br bole msk world cup??..adakah begitu hahah

  7. Khalid Jamlus Yang Terjerlus 5 December 2007 at 12:50 AM Reply

    Ha,a baru betui.. mesia tak pernah tutup aurat bila time lawan bola.. bila lak nak cuba tutup aurat.. mana tahu Allah bagi bantuan.. Kalau kalah dipadang bola pun takpe asalkan tak kalah di Padang MAsyar.. Yoyoyo..


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *